en dan ga je ineens van groep 8 naar de brugklas spannend!...

 

Wat betekent de overstap van groep 8 naar de brugklas? Wat gaat er veranderen, en wat blijft hetzelfde? En hoe hou ik me staande als ik al gestart ben?

 

Met de brugklastraining ‘Brugklas Bikkels’ ( in een groepje of alleen) ben je goed voorbereid op jouw jaar in de brugklas. Je leert alles wat je moet weten om vol zelfvertrouwen een goede start te maken op je nieuwe school! Of misschien ben je al begonnen,  maar zou je graag wat relaxter willen zijn?

 

Wat gaat er veranderen als brugklasser en hoe ga je daarmee om? Hoe maak je nieuwe vrienden en wat doe je tegen pestkoppen? Hoe blijf je ontspannen en hoe maak je een stevige, zelfverzekerde indruk? En weet jij eigenlijk what’s done en what’s not done in de brugklas en op de middelbare school?

 

 

VOOR WIE?

  • Voor groep achters die een stevige start willen maken op de nieuwe school.
  • Voor brugklassers die zich zekerder willen leren opstellen.

 

 

Praktische informatie:

De training Brugklasbikkels wordt gegeven in een groep van 3-5 leerlingen.

De training bestaat uit 7 bijeenkomsten van 1,5 uur. De kosten zijn € 250,00.

Hierbij is het begeleidende boek “Brugklasbikkels” en een certificaat na afloop van de training inbegrepen.

 

Na elke bijeenkomst wordt er een ouderbrief meegegeven en huiswerk. Zo kunnen ouders zien wat er behandeld is en hun kind ondersteunen bij het oefenen van de vaardigheden.

 

Voor de start van de training vindt er een intakegesprek met de ouder(s) plaats. Halverwege de training is er een evaluatiemoment via de mail en na afloop van de training een telefonisch contactmoment met ouder(s).

 

De training is ook individueel te volgen. Hiervoor wordt het uurtarief van € 40 gehanteerd.  Mocht uw kind en/of u hier de voorkeur aan geven, neemt u dan contact op via de mail of telefoon.

 

Per training wordt er 1 plek gereserveerd voor een kind uit een inkomenssituatie rond bijstandsniveau.  Deze plek wordt aangeboden met 75% korting. Mocht u hiervoor in aanmerking komen, neemt u dan contact op.

 

DE VOLGENDE CURSUS START

MAART 2018

AANMELDEN VOOR

DEZE CURSUS

Bel met 06 - 23515548 of vul het formulier in.

 

AANMELDEN

Brugklas-
training

“Brugklasbikkels”

Brugklas-training

“Brugklasbikkels”